Wij bouwen een nieuwe praktijk!

Home / Nieuws / Wij bouwen een nieuwe praktijk!

Wij bouwen een nieuwe praktijk!

 

Met trots mogen wij jullie meedelen dat de bouw  van onze nieuwe dierenartsenpraktijk officieel gestart is!

Waarom?

Wegens de snelle groei van onze praktijk en om nog betere zorg voor uw dier te kunnen garanderen bouwen wij aan een nieuwe praktijk. Zo kunnen wij jullie de beste zorg voor jullie dier blijven garanderen.

  • Aan onze nieuwe balie zullen de assistenten u graag verder helpen met al uw vragen.  Ook zal u er tijdens openingsuren voeding en medicatie kunnen afhalen.
  • Onze ruime wachtzaal is opgedeeld in twee delen waardoor honden en katten gescheiden zullen zijn. Katten kunnen dus stressvrij naar de praktijk komen.
  • Er zullen in verschillende consultatieruimtes zijn, waarin er onderscheid gemaakt wordt tussen hond en kat zodat de katten veel minder stress ervaren tijdens een onderzoek.
  • Er komt een aparte röntgen en echoruimte.
  • Nu al beschikken we over een eigen labo zodat we onmiddellijk de resultaten weten, waardoor we nog meer dierenlevens kunnen redden.
  • In de nieuwe hospitalisatie zullen honden, katten en andere diersoorten gescheiden kunnen zitten. . Ook beschikken we over een quarantaine hospitalisatie voor dieren met besmettelijke ziektes.
  • Gescheiden operatieruimtes om “vuile” ingrepen zoals tandheelkundige operaties strikt te scheiden van inwendige chirurgie.
  • Er zal ook een grote vergaderzaal aanwezig zijn om lezingen en info-avonden te voorzien

PAARDEN en GROTE HUISDIEREN zullen voortaan ook op de praktijk kunnen gehospitaliseerd en behandeld worden. Zo zal er een voelbox komen voor de drachtbegeleiding en een RX-ruimte voor radiografische keuringen of andere onderzoeken.

De nieuwbouw zal voorzien zijn van de nieuwste energiezuinige technieken.

Het zal dus een tijdje een werf zijn wanneer u de praktijk op rijdt. Onze excuses hiervoor. Maar de huidige praktijk blijft wel gewoon open en u kan ons nog steeds 24u/24 7d op 7 bereiken voor spoedgevallen.